'Gördük ki bayrak, reklam filmiyle değil; sarsılmaz bir iradeyle korunuyor'

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, teröristlerin hava komutanlığından bayrak indirmesi olayının tek sorumlusunun AKP olduğunu iddia etti. Şenol, şımartılan, sırtı sıvazlanan, azdırılan...

Google Haberlere Abone ol
'Gördük ki bayrak, reklam filmiyle değil; sarsılmaz bir iradeyle korunuyor'

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, teröristlerin hava komutanlığından bayrak indirmesi olayının tek sorumlusunun AKP olduğunu iddia etti. Şenol, şımartılan, sırtı sıvazlanan, azdırılan terörist örgütünün birliğe girip, bayrağı indirdikten sonra zafer işaretleriyle inlerine geri döndüğünü belirtti.

Şenol, yaptığı yazılı açıklamada, “Kutsal Türk bayrağını dahi seçim malzemesi yaparak milli değerlerimiz üzerinden siyasi rant elde etme peşinde koşan AKP iktidarı, bugün bayrağımızın yerlere atılmasının tek müsebbibidir. Bugün gördük ki bayrak, reklam filmleriyle değil; kararlılıkla, sarsılmaz bir iradeyle korunuyor. Bugün gördük ki, bayrağı yükseklerde tutmak için söz vermek değil can vermek gerekiyor.” ifadelerine yer verdi.

Devletin bayrağının azdırılan, şımartılan, sırtı sıvazlanan terörist çapulcuların ayaklanma provasıyla vatanı korumakla görevli askeri birliğe girilerek indirildiğini ifade eden Şenol, askeri gözetleme kulesinin darmadağın edildiğini, açılım sürecinde gelinen noktada tek bir silahlı kuvvetler mensubunun bu menfur saldırıya cevap veremediğini anlattı. Şenol, açıklamasına şöyle devam etti: “Teröristler askeri birliğimizden zafer işaretleriyle inlerine dönerken, milletimizin yüreğine kan damlamıştır. Gelinen durumun şerefi Başbakan’a, bakanlarına, hükümetin ve iktidar partisinin tüm yöneticilerine, Genelkurmay Başkanı’na, açılım düzeni içinde yer alan başta malum sendikacılar ve onların üyeleri ile olan biteni görmezden gelip iktidara güç ve kuvvet sağlamaya devam eden halkımıza aittir.”

Nizamettin Şenol, rengini sayısız şehitlerin kanından alan, varlığını ve bağımsızlığımızın sembolü bayrağımıza yapılan bu saldırıyı lanetlediklerini, bu rezalete seyirci kalan tüm kişi, kurum ve kuruluşları kınadıklarını bildirdi.

CİHAN

Yorumlar