Google Glass’ın Evliya Çelebi’si, MARS Tab’ı beğendi

Giyilebilir teknolojinin en sıra dışı örneklerinden olan ‘akıllı gözlük’ Google Glass, tüm dünyada sadece birkaç bin kişide var.

Google Haberlere Abone ol
Google Glass’ın Evliya Çelebi’si, MARS Tab’ı beğendi

Giyilebilir teknolojinin en sıra dışı örneklerinden olan ‘akıllı gözlük’ Google Glass, tüm dünyada sadece birkaç bin kişide var. Bu heyecan verici teknolojiye sahip olan ve prototipi ayrıntılı test etme şansını yakalayanlardan biri de Amerikalı Chara Kelley. Google Glass’la hayatının macerasına çıkan Kelley, gönüllü olarak dünyayı geziyor ve merakla beklenen teknolojiyi ülke ülke gezerek insanlara tanıtıyor.

Kelley’nin yolu geçtiğimiz günlerde İstanbul’a da düştü. İstanbul’daki buluşmada Kelley ile birlikte Google Glass’ı deneyen MARS Tab ekibi, deneyimlerini derginin Aralık sayısında okuyucularla paylaştı.

MARS Tab ekibi, dergide, artılarının yanı sıra Google Glass’a sıkı eleştiriler yöneltirken, Chara Kelly ise MARS Tab’ı oldukça beğendiğini söyledi. Kelly, MARS Tab’ı “tablet dergiler arasında gördüğü en iyi iş” olarak niteledi.

CÜNEYT ÖZDEMİR, ROBOTİK AMELİYAT DENEYİMLERİ, DERSHANE TARTIŞMALARI…

Türkiye’nin yeni dijital yaşam dergisi MARS Tab, Aralık sayısında Google Glass dosyasının yanı sıra, Türkiye’de tablet yayıncılığın öncülerinden Cüneyt Özdemir’i kapağına taşıdı. Özdemir ile röportaj için özel bir çekim gerçekleştirilirken derginin yeni kapağı ve iç sayfalar da tamamen interaktif olarak tasarlandı.

MARS Tab ekibi, ‘robotik cerrahi’ olarak adlandırılan ve ‟da Vinci” adlı robot ile gerçekleştirilen gerçek bir kalp ameliyatı deneyimini de sayfalarına taşıdı. Ayrıca Contemporary Istanbul 2013, dijital diplomasi, dershane tartışmaları ve akıllı saat savaşı gibi pek çok dosya konusu da MARS Tab’ın Aralık sayısında yer aldı.

Hareketli kapakları ve interaktiviteyle donatılmış sayfalarıyla okuyucusuna gerçek bir tablet dergi deneyimi sunan MARS Tab, zengin multimedya özellikleriyle sadece okumakla yetinmeyen, içerikle etkileşime geçmek isteyen herkes için sıra dışı bir alternatif olarak görülüyor.

Aylık yayınlanan MARS Tab, ekim ayindaki ilk sayısında yoğun ilgi görerek 2. gününde Apple Store'da en çok indirilen ücretsiz dergi uygulaması olmuştu. Okuyucularına “sıra dışı tablet dergi” deneyimi yaşatan MARS Tab’ın ücretsiz Aralık sayısını indirmek için şu linke tıklamak yeterli: https://itunes.apple.com/tr/app/marstab/id673956217?mt=8
CİHAN

Yorumlar