Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç İzmir’de tablet bilgisayar dağıttı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı’nın FATİH projesi kapsamında İzmir'de düzenlenen tablet bilgisayar dağıtım törenine katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç İzmir’de tablet bilgisayar dağıttı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı’nın FATİH projesi kapsamında İzmir'de düzenlenen tablet bilgisayar dağıtım törenine katıldı. Dağıtım için Bakan Kılıç ve Milletvekili Yıldırım bir sınıfa girdi. Yıldırım en ön sırada otururken Kılıç’ın arka sırada oturması dikkat çekti.

Tablet dağıtım töreni, Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi'nde yapıldı. Bakan Kılıç ve Milletvekili Yıldırım, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Ankara'daki törene canlı bağlantı yaparak, “Verdiğimiz tablet, inşallah kardeşlerimizin eğitimlerine katkı sağlayacak." dedi. İzmir'de bugün, 45 okulda toplam 2 bin 302 öğretmen ve 192 öğrenciye tablet bilgisayar verileceği bildirildi. CİHAN

Yorumlar