Gençlik Merkezi kursiyerlerine spor malzemesi dağıtıldı

Mardin Kızıltepe Kaymakamlığı Gençlik Merkezi bünyesinde kurs gören öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.

Google Haberlere Abone ol
Gençlik Merkezi kursiyerlerine spor malzemesi dağıtıldı

Mardin Kızıltepe Kaymakamlığı Gençlik Merkezi bünyesinde kurs gören öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı. SODES tarafından finanse edilen ‘Gençlik Merkezi 2 Projesi’ kapsamında verilen malzemelerin dağıtım törenine Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş katıldı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Ermiş, daha sonra öğrenciler malzemelerini takdim etti.
400 öğrencinin faydalandığı projede spor kurslarında katılan 150 öğrenciye malzeme dağıtıldı. Merkezde öğrencilere basketbol, voleybol, halk oyunları, masa tenisi, satranç, bağlama, gitar ve resim kursu veriliyor. 4 ay sürecek kurlarda öğrenciler servislerle ücretsiz olarak evlerinden alınıyor.
Proje Koordinatörü Baki Çeçen, öğrencilerin kurslarda boş zamanlarını değerlendirdiklerini, böylece sosyal hayata katılımlarının sağlandığını söyledi. Öğretmenler tarafından verilen kurslarda öğrencilerin başarı gösterdiğini kaydeden Çeçen; “Öğrencilerimiz burada hem yeni arkadaşlıklar ediniyor hem de kendilerini geliştiriyor. Birçok öğrencimiz bu kurslar sayesinde yeteneklerini keşfetti. Bundan dolayı çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar