Gençler İngilizce meal yarışmasında ter döktü

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ), TİMAV, Selçuklu Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Kur'ân–ı Kerîm İngilizce Meal Yarışması'nda başarılı olan lise ve üniversite öğrencilerine ödülleri törenle verildi.

Google Haberlere Abone ol
Gençler İngilizce meal yarışmasında ter döktü

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ), TİMAV, Selçuklu Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Kur'ân–ı Kerîm İngilizce Meal Yarışması'nda başarılı olan lise ve üniversite öğrencilerine ödülleri törenle verildi. Konya Ticaret Odası'ndaki törene Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saim Arıtan, TİMAV Başkanı Ecevit Öksüz ve çok sayıda davetli katıldı.

Liseler arasındaki yarışmada Türkiye Tes-iş Sendikası Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesi birinci, Özel Merve Büyükkoyuncu Anadolu Fen Lisesi ikinci, Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu. Üniversiteler etabında NEÜ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi biri, İlahiyat Fakültesi ikinci ve Meram Tıp Fakültesi üçüncü oldu. Rektör Şeker, dereceye girenlere ödüllerini takdim ederek katılımcılarla toplu fotoğraf çektirdi. CİHAN

Yorumlar