Genç Makiad üyeleri Gaziantepli işadamlarıyla buluştu

Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) bünyesinde yer alan Genç Makiad, Gaziantep’e araştırma gezisi düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Genç Makiad üyeleri Gaziantepli işadamlarıyla buluştu

Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) bünyesinde yer alan Genç Makiad, Gaziantep’e araştırma gezisi düzenledi.

Genç Makiad Başkanı Bekir Karabekmez’in öncülüğündeki heyet Gaziantep Girişimci İşadamları Derneği (GAPGİAD) Başkanı Akın Çalışkan ile kahvaltıda bir araya geldi.
GAPGİAD Başkanı Akın, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akın, "Eskiden iş adamlarının heyetler halinde yurt dışı gezilerine çıkmaları, araştırma yapmaları zordu, hatta eski devlet erkanı sadece belirli sermaye gruplarını bu gezilere götürürdü. Cumhurbaşkanımız, başbakanımız, bakanlarımız bir sürü Anadolu ve İstanbullu iş adamlarını heyetler düzenleyip yurt dışına götürüyor, iş anlaşmaları yapmalarına ön ayak oluyor. Biz de tam burada devreye giriyoruz. Üst kuruluşumuz TUSKON olarak dünyanın her yerinde ağımız, bağlantımız var. İş yapacağınız yabancı iş adamının güvenilir olup olmadığına kadar her türlü yönlendirmeyi yapabilecek kabiliyetlerimiz var” dedi.
Genç MAKİAD yönetimi, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretten dolayı Genç MAKİAD yönetimine teşekkür eden Nakıboğlu, ticaretin karının işin ayrıntılarında olduğunu dile getirdi ve genç iş adamlarına işine tam hakim olmasını tavsiye etti.

Araştırma heyeti daha sonra Hür Sanayici ve İşadamları Derneğinin (HÜRSİAD) düzenlediği ortak akıl toplantısında Genç Hürsiad Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hösükoğlu ve üyeleri ile de bir araya geldi.
CİHAN

Yorumlar