Genç Kızın Başına Gelmeyen Kalmamış: Şantaj, Tecavüz, Fuhuş...

Annesinin sevgilisinin tehditle taciz ettiği 16 yaşındaki genç kızın başına gelenler polisi şoke etti. Genç kızın tecavüze uğradığı ve fuhuşa zorlandığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Genç Kızın Başına Gelmeyen Kalmamış: Şantaj, Tecavüz, Fuhuş...

İstanbul'da 16 yaşındaki bir kız çocuğunun öncelikle çıplak görüntüleri çekilerek şantaja maruz kaldığı, arkasından da kaçırılarak tecavüze uğradığı iddia edildi. Kız çocuğuna nakit karşılığı fuhuş yaptırıldığı iddia edilen 4 şahıs polis operasyonuyla gözaltına alındı. Polis, genç kıza şantaj yaptığı ileri sürülen İran uyruklu şahsın yakalanması için de emek başlattı.

ANNESİNİN SEVGİLİSİ ÇIPLAK GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKTİ, TACİZ ETTİ

Büyükçekmece'de yaşanan hadise genç kızının annesinin polise şikayette bulunması ile ortaya çıktı. Fatma Ü'nün boşandığı eşinden bulunan 16 yaşındaki kızı G.U', annesinin sevgilisi bulunan İran uyruklu şahıs vasıtası ile şantaj yapıldığı iddiası ile polise gitti. İddiaya göre, Fatma Ü'nün İran uyruklu sevgili küçük kızın çıplak görüntülerini çekti ve arkasından kıza şantaj şekilde kullanarak süre vakit cinsel tacizlerde bulundu. Durumu sonradan öğrenen anne Fatma Ü., savcılığa gidip sevgilisi konusu için suç duyurusunda bulundu.

KIZIN ANLATTIKLARI POLİSİ ŞOKE ETTİ

Yapılan bu suç duyurusu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Avukat ve psikolog eşliğinde küçük kızdan bilgi piyasa ekipler, kızın anlattıkları ile adeta şoka uğradı. G.U'nun yalnızca İran uyruklu şahsın şantajına ve cinsel istismarına uğramadığı tıpkı vakitte başka bireyler vasıtası ile kaçırılarak tecavüze uğradığı ve nakit karşılığı fuhuş yaptırıldığı da ortaya çıktı. Kızın verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen ekipler, vakaya karışan ve rakam grubu alınamayan 34 GS plakalı otomobilin ardına düştü.

KAÇIRIP TECAVÜZ ETTİLER, SONRA FUHUŞ YAPTIRDILAR

Otomobilin izini devam eden polis ekipleri, otomobilin kiralık olduğunu belirledi. Aracı kiralayan şahsı da saptama eden ekipler, Serdar Ç. ile ortak vakaya karışan başka zanlıların kimliğini de kısa vakitte saptama etti. Yapılan tahkikat sonucunda; Serdar Ç. ve Murat I.'nın 16 yaşındaki G.U'ın telefonunu İ.A'dan aldığını ve tehditle sağlanan buluşmanın arkasından genç kızı kaçırarak Osman N.F'ın evine götürdükleri ve Serdar Ç. ve Mırat I.'nın küçük kıza burada tecavüz ettikleri belirlendi. İddiaya kıyasla zanlılar, daha sonra G.U'ı tehditle götürdükleri Kumburgaz'da nakit karşılığı zorla fuhuş yaptırmaya başladı.

ŞÜPHELİLER POLİS OPERASYONUYLA YAKAYI ELE VERDİ

16 yaşındaki G.U'ı tehditle kaçıran ve tecavüz eden daha sonra da Kumburgaz'da günü birlik tuttukları evde nakit karşılığı fuhuş yaptıran zanlılar, Osman N.F (60), Serdar Ç. ve Murat I. ile İ.A polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler vasıtası ile 4 değişik adrese yapılan operasyonda yakalanan zanlılar, gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

İDDİALARI YALANLAYIP GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİLER

Çocuk Şube Müdürlüğü'nün çıkışında matbuat mensuplarının sorularını cevap veren zanlılar, iddiaları reddetti ve reaksiyon gösterdi. Olaya karışan 4 zanlının da bıçakla yaralamadan, Murat I'ın uyuşturucu kullanmaktan ve bulundurmaktan sabıkasının bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili İran uyruklu şüpheli ise aranıyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar