Genç kadını öldüreni bulmak için 33 ayda 550 şüpheliyi sorguladılar

Osmaniye'de polis, 22 yaşındaki Esma G.'yi boğarak öldüren kişiyi bulmak için adeta iğne ile kuyu kazdı. 33 ayda 550 şüphelinin ifadesine başvuran Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, şüpheli 28 yaşındaki Serkan Ö.'yü gözaltına aldı....

Google Haberlere Abone ol
Genç kadını öldüreni bulmak için 33 ayda 550 şüpheliyi sorguladılar

Osmaniye'de polis, 22 yaşındaki Esma G.'yi boğarak öldüren kişiyi bulmak için adeta iğne ile kuyu kazdı. 33 ayda 550 şüphelinin ifadesine başvuran Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, şüpheli 28 yaşındaki Serkan Ö.'yü gözaltına aldı.

Polis, ihbar üzerine 10 Eylül 2011 günü, Ahmet Yesevi Mahallesi Güney çevre yolu Kireçocağı mevkiinde genç bir kadına ait ceset buldu. İç çamaşırıyla boğularak öldürülen kadının Esma G. olduğu belirlendi. Polis, genç kadının tırnaklarından alınan bir örneği Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderdi. Örnekte bir erkeğin DNA'sına rastlandı.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, faili meçhul olayın aydınlatılması için il merkezi, ilçelerle, Hatay ile Erzin ve Dörtyol ilçelerinde 550 şüphelinin ifadesini aldı. Polis, olayın şüphelisi olabilecekleri gerekçesiyle 140 kişinin de DNA için örneklerini aldı. Ekipler, cinayeti daha önce çeşitli suçlardan kaydı olan Serkan Ö.'nün gerçekleştirdiğini tespit etti.

Elazığ'ın Ağın ilçesinde bir inşaat firmasında çalıştığı belirlenen Serkan Ö., iş yerinde gözaltına alındı. Şüpheli, ilk sorgusunda, Esma G.'yi çarşı merkezinden motosikletle alıp cinayeti işlediği yere gittiğini belirtti. Şüphelinin, "Önce boğazını sıktım. Daha sonra üzerinde bulunan iç çamaşırı ile boğdum. Üzerinden çıkardığım elbiselerini ise bir çöp konteynerine attım." dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Serkan Ö., 'kasten adam öldürmek' suçlamasıyla sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. CİHAN

Yorumlar