Genç boksçu Aydın, Dünya Şampiyonası'na gidiyor

Erzurum merkez Yakutiye ilçe Belediye Başkanı Ali Korkut'un elinden tuttuğu bir genç Erzurum'a yeni başarılar kazandırıyor.

Google Haberlere Abone ol
Genç boksçu Aydın, Dünya Şampiyonası'na gidiyor

Erzurum merkez Yakutiye ilçe Belediye Başkanı Ali Korkut'un elinden tuttuğu bir genç Erzurum'a yeni başarılar kazandırıyor. 11-16 Mart tarihleri arasında Litvanya'da düzenlenen turnuvada 3. olan Muhammet Aydın, Dünya Şampiyonasında da 91 kiloda Türkiye'yi temsil edecek. Olimpiyatlar için seçmelere katılacak olan Muhammet Aydın, Erzurum boksu için gelecek vaat ediyor.

Yakutiyespor Boks takımının genç boksörü Muhammet Aydın, Litvanya'da düzenlenen turnuvada gençlerde bronz madalya aldı. 91 kiloda mücadale eden Muhammet Aydın, gelecek yaz düzenlenecek olan Dünya Boks Şampiyonasında Gençler kategorisinde Türkiye'yi temsil edecek. Önümüzdeki hafta Olimpiyat Şampiyonası seçmeleri için Bulgaristan'da düzenlenecek olan turnuvaya katılacak olan Aydın, sporcunun elinden tutan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a teşekkür ederek "Gençlerin elinden tutmak güzel bir erdemdir. Başkan Ali Korkut, bize imkan sağlıyor. Bizde başarı için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

     CİHAN

Yorumlar