Genç Avukatlar Kurultayı 2014'te Denizli'de yapılacak

Genç Avukatlar Kurultayı, 2014 yılında Denizli Barosu’nun ev sahipliğinde yapılacak.

Google Haberlere Abone ol
Genç Avukatlar Kurultayı 2014'te Denizli'de yapılacak

Genç Avukatlar Kurultayı, 2014 yılında Denizli Barosu’nun ev sahipliğinde yapılacak. 22 Nisan-16 Kasım tarihleri arasında kurultay dönem sözcülüğü görevini üstlenen Bursa Barosu genç avukatları Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi'ne dönem sözcülüğünü devretti.

Bursa Adliyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen devir teslim törenine; Bursa Barosu Başkanı Avukat Ekrem Demiröz, Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi Başkanı Avukat Hüseyin Akçar, Denizli Barosu Gençlik Meclisi Genel Sekreteri Avukat Yıldıray Demirci ile Bursa Barosu’na kayıtlı genç avukatlar katıldı. Devir teslim töreninde genç meslektaşlarına hitap eden Bursa Barosu Başkanı Avukat Ekrem Demiröz, Bursa Barosu’nun öncü olduğu Genç Avukatlar Kurultay’larından çıkacak sonuçların baroları yeniden şekillendireceğini belirterek, avukatlık mesleğine önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Dayanışma içinde olmayan insanların başarı elde edemeyeceğini belirten Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz, "Biz birbirinin ekmeğinde gözü olan insanlar değiliz. Birbirimizi küçülterek büyüyemeyiz. Tek yol; birbirimizi hesaba katmak ve dayanışma içinde olmaktır. Bu anlamda biz, genç arkadaşlardan çok umutluyuz." Mayıs ayında Bursa Barosu’nun evsahipliğinde gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayı’nın gelecek yıl yine Mayıs ayı içerisinde Denizli Barosu’nun evsahipliğinde gerçekleştirilecek olmasının heyecan verici olduğunu belirten Demiröz, "Türkiye Barolar Birliği tarafından da takdirle karşılanmış ve sahiplenilmiş olan bu çalışma, ilk olarak Bursa’da ardından Eskişehir’de başarıyla gerçekleştirildi. Gelecek yıl için ise Denizli’de yapılması kararlaştırıldı. Denizli Barosu bu işi başarıyla yapacaktır, bizim onlara inancımız tamdır." dedi. CİHAN

Yorumlar