Geleneksel 2. şiir okuma yarışması yapıldı

Gençlerin şiiri ve sanatı sevmeleri için kurulduğu günden beri çalışmalar yürüten Fatihhan Eğitim Kültür Derneği’nin yürüttüğü ve Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Programları Destek Programı kapsamında Desteklenen Osmaniye Yeni Fatihler Yetiştirecek Projes.

Google Haberlere Abone ol
Geleneksel 2. şiir okuma yarışması yapıldı

Gençlerin şiiri ve sanatı sevmeleri için kurulduğu günden beri çalışmalar yürüten Fatihhan Eğitim Kültür Derneği’nin yürüttüğü ve Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Programları Destek Programı kapsamında Desteklenen Osmaniye Yeni Fatihler Yetiştirecek Projesi kapsamında geleneksel olarak yapılan şiir okuma yarışması yapıldı.

Fatihhan Gençlik Merkezi seminer salonunda yapılan 2. şiir okuma yarışmasına katılan ve ön elemeyi geçen 10 öğrenci jüri karşısında kazanmak için kıyasıya yarıştı.

Amaçlarının gençlere müspet meşguliyet alanları oluşturmak olduğunu ve proje kapsamında 400 öğrenciye hizmet ettiklerine belirten Proje Koordinatörü Şevki Durusu, “Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonunda 1. Sosyal Bilimler Lisesinden Halil Onbaşı, 2. Kadirli Kız Meslek Lisesi öğrencisi Rabia Taşçı, 3. Kadirli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Merve Kocaboğa kazanırken Osmaniye İHL öğrencisi Yakup Ökten ise jüri özel ödülüne layık görüldü.” dedi. CİHAN

Yorumlar