Gaziantep’te trafik kazası: 15 yaralı

Gaziantep’te işçileri taşıyan servis aracı ile halk otobüsünün çarpışması sonucu 15 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep’te trafik kazası: 15 yaralı

Gaziantep’te işçileri taşıyan servis aracı ile halk otobüsünün çarpışması sonucu 15 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Şehitkamil ve Dr. Ersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, 3 yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Çimento kavşağı istikametinden Otogar istikametine gitmekte olan Cuma Topal Bekiroğlu yönetimindeki işçileri taşıyan 27 S 3869 plakalı servis minibüsü ile Memik Murat Kazak yönetimindeki 27 H 0523 plakalı özel halk otobüsü Gazi Cam kavşağında çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle işçileri taşıyan servis aracı yan yatarak sürüklendi. Serviste bulunan işçilerden ilk belirlemelere göre 3’ü ağır, toplam 15 kişi yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla yaralıları Şehitkamil ve Dr. Ersin Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Mehmet isimli bir yaralı, işten çıkıp eve gidecekleri sırada kazanın meydana geldiğini, 3-4 kişinin durumunun ağır olduğunu dile getirdi. Yaralılar hastanelere sevk edildikten sonra servis aracı çekici ile kaldırılarak, kapanan yol trafiğe açıldı.

CİHAN

Yorumlar