Gaziantep'e 570 adetlik dev konut projesi

Şireci Acarsan yatırım ortaklığı ile hayata geçirilen ICONOVA konut projesinde 570 konutun ve 23 ticari ünitenin satışına başlandı. Gaziantepli yatırımcılar Hanifi Şireci ve Mesut Acar, ICONOVA’nın Gaziantep’in yeni çekim merkezi olacağını...

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep'e 570 adetlik dev konut projesi

Şireci Acarsan yatırım ortaklığı ile hayata geçirilen ICONOVA konut projesinde 570 konutun ve 23 ticari ünitenin satışına başlandı. Gaziantepli yatırımcılar Hanifi Şireci ve Mesut Acar, ICONOVA’nın Gaziantep’in yeni çekim merkezi olacağını söyledi.

Şireci Acarsan Yönetim Kurulu Üyesi Hanifi Şireci, ICONOVA’nın Gaziantep’in yeni silueti olmaya aday bir proje olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: "ICONOVA her geçen gün gelişen, büyüyen ve Türkiye’ye örnek olan Gaziantep’in algısını bir basamak daha yükseltmeye aday bir proje. Mimari tasarımdan, uygulama aşamasına kadar tüm süreçlerde büyük bir titizlikle çalışıyoruz. 1 yılı aşkın bir süredir proje devam ediyor. İnşaat aşamasındaki projemizin yüzde 25’ini tamamlamış durumdayız. ICONOVA’da yaşam 2016 Eylül ayında başlamış olacak.”

ICONOVA sakinlerinin konforu, rahatlığı ve güvenliği için her detayın düşünüldüğünü söyleyen Şireci Acarsan Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Acar, “ICONOVA projesi ile bambaşka bir Gaziantep vaad ediyoruz. Eşsiz lokasyonu ile şehrin stresinden uzak, doğal ve huzurlu bir ortama özlem duyanlar için ideal bir yaşam alanı olacak olan ICONOVA, aynı zamanda birikimlerine değer katmak isteyenler için de mükemmel bir yatırım aracı olacak.” dedi.

CİHAN

Yorumlar