Gaziantep Üniversitesi mezunlarını uğurladı

Gaziantep Üniversitesi, 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezunları törenle diplomalarını aldı. 5 bin 685 öğrenci mezun olmanın coşkusunu yaşadı.Gaziantep Üniversitesi mezuniyet törenine; Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Rektör Prof....

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep Üniversitesi mezunlarını uğurladı

Gaziantep Üniversitesi, 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezunları törenle diplomalarını aldı. 5 bin 685 öğrenci mezun olmanın coşkusunu yaşadı.

Gaziantep Üniversitesi mezuniyet törenine; Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, akademisyenler ile çok sayıda aile ve öğrenciler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Coşkun, öğrencilerin mezuniyet coşkusuna ortak olduklarını belirterek, "Hocalarıma ve akademisyenlerime teşekkür etmek istiyorum. Öğrencilerimizi yeni bir hayata yelken açmaları için gönderiyoruz. Doğruluktan ve dürüstlükten vazgeçmeyin, biz her zaman arkanızda olacağız. Hepinize hayırlı bir hayat diliyorum.” dedi.

Gaziantep Üniversitesi'nin, çağdaşlaşma yolunda üzerine düşen vizyonu yerine getirdiğini dile getiren Vali Yardımcısı Taşdöğen, mezun olan öğrencilere başarı diledi.

Mezun öğrenciler adına konuşan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Ömer ihsan Yılmaz ise emeği geçen herkese teşekkür etti. Açılış konuşmalarının ardından başarılı öğrencilere diplomaları ve hediyeleri verildi. Öğrenciler, ant içerek mezuniyet keplerini havaya fırlattı. Mezuniyet programı Zara'nın konseri ile sona erdi. CİHAN

Yorumlar