Gaziantep polisi yılbaşı tedbirlerini aldı

Gaziantep polisi, vatandaşların yeni yıla güven ve huzur içerisinde girmeleri için gerekli önlemleri aldı.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep polisi yılbaşı tedbirlerini aldı

Gaziantep polisi, vatandaşların yeni yıla güven ve huzur içerisinde girmeleri için gerekli önlemleri aldı. İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, vatandaşların trafikte kırmızı ışık ihlali ve aşırı hız yapmama, emniyet kemeri takma, hatalı sollama yapmama, araç kullanırken cep telefonu ile görüşmeme, alkollü araç kullanmama gibi hayati önem arz eden trafik kurallarına uymaları noktasında uyarılarda bulundu.

Ömer Aydın, asayiş yönünden gerekli önlemlerin alındığını belirtilerek, halkın yoğun olarak bulunduğu büyük alış veriş merkezleri civarında ve çeşitli mahallerde Yunus ve Güven Timleri’nin meydana gelebilecek her türlü olayın yanı sıra gasp, hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve kapkaç gibi olayların önlenmesine yönelik gerekli önlemleri aldığını açıklandı. Trafik yönünden de alışveriş merkezleri civarı, ana güzergâhlar ile kavşaklarda trafik akışının sorunsuz şekilde sağlaması için gerekli tedbirler alınacağı, otobüs terminali ve toplu taşıma araçlarının geçiş güzergâhları ve hareket noktalarında denetimlerin arttırılacağı ve alkollü araç kullandığı tespit edilen araçların araçta alkolsüz sürücü bulunmaması durumunda aracın trafikten men edileceği emniyetten yapılan yazılı açıklama ile duyuruldu.

İl Emniyet Müdürü Aydın, vatandaşların alınan önlemlere rağmen karşılaştıkları olumsuzlukları 155 Polis İmdat hattına bildirmelerini istedi.
CİHAN

Yorumlar