Gayrimenkul danışmanları Adana’da buluştu

Akdeniz ve Çukurova Bölgesi’ndeki gayrimenkul danışmanları Adana’da bir araya geldi. ATOSEV’de düzenlenen toplantıda sektörün sorunları ve gayrimenkul danışmanlığının önemine vurgu yapıldı. Dünyada en çok gayrimenkul satan Remax...

Google Haberlere Abone ol
Gayrimenkul danışmanları Adana’da buluştu

Akdeniz ve Çukurova Bölgesi’ndeki gayrimenkul danışmanları Adana’da bir araya geldi. ATOSEV’de düzenlenen toplantıda sektörün sorunları ve gayrimenkul danışmanlığının önemine vurgu yapıldı. Dünyada en çok gayrimenkul satan Remax Franchise Ofisi Remax As Gayrimenkul Adana Yetkilisi Aylin Sönmez ve ekibinin düzenlediği organizasyonda Remax Yıldız İstanbul Danışmanlarından Pınar Alpman Sönmez, 12 yıllık tecrübesini paylaştı.

Adana, Gaziantep, Mersin, Antakya ve İskenderun’dan yaklaşık 100 gayrimenkul danışmanının katıldığı toplantının açılışında konuşan Aylin Sönmez, farklı illerdeki bölge ofislerinin izlenim ve tecrübe paylaşımının sektöre ivme kazandıracağını kaydetti. Remax’ın vatandaşlara kaliteli, hızlı ve konforlu hizmet sunmaya gayret gösterdiğini ifade eden Aylin Sönmez, “Remax paylaşımla büyüyen bir kuruluş. Hep daha ileriye yeni adımlar atmak istiyoruz. Paylaşım toplantılarımız devam edecek. Sektörü profesyonelleştirmek istiyoruz” dedi.

Remax Yıldız İstanbul Danışmanı Pınar Alpman Sönmez ise 11 yılda 500 işlem gerçekleştirdiğini, 11 kongre ve sayısız eğitime katıldığını kaydetti. Danışmanların gayrimenkul sektörünün hangi alanında daha başarılı olacağını belirlemesinin önemine dikkati çeken Pınar Alpman Sönmez, “Önümüzdeki günlerde konut satmak isteyenler artacak. Bu nedenle alıcılar danışmanlar için her zamankinden daha kıymetli olacak. Değişen dünyaya yönelik yeni satış tekniklerini öğrenmek zorundayız.” dedi.

CİHAN

Yorumlar