Gasteray'ın son sayısı çıktı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin haber bülteni GasteRay'ın 19'uncu sayısı çıktı. Başkan Mehmet Özhaseki, son sayıdaki başyazısında ilçelerde yapılan yatırım toplantılarını değerlendirdi ve tüm Kayserililerin Ramazan Bayramı'nı...

Google Haberlere Abone ol
Gasteray'ın son sayısı çıktı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin haber bülteni GasteRay'ın 19'uncu sayısı çıktı. Başkan Mehmet Özhaseki, son sayıdaki başyazısında ilçelerde yapılan yatırım toplantılarını değerlendirdi ve tüm Kayserililerin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

GasteRay'ın 19'uncu sayısının manşetinde "Sorun Her Yerde, Çözüm Büyükşehir'de" başlığı ile ilçelerde yapılan yatırım toplantılarına ilişkin haber yer aldı. Haberde Başkan Özhaseki ile bazı ilçe belediye başkanlarının yatırım toplantıları ve bu toplantılarda alınan kararlarla ilgili görüşlerine yer verildi. Gaste Ray'ın son sayısında bir başarı hikayesi olan Raylı Sistem, Anadolu'nun en büyük sergisi olan KAYMEK Sergisi, Kayseri'nin Uluslararası Festivali olan Liselerarası Tiyatro Festivali gibi önemli yatırım ve organizasyonlara ilişkin haberler de yer aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, GasteRay'daki başyazısında ilçelerde yapılan yatırım toplantıları ve sonrasında gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi. İlçelerdeki sorunların giderilmesi için proje çalışmaları ve ihalelerin devam ettiğini belirten Başkan Özhaseki, "İnşallah birkaç yıl içinde ilçelerimizde daha iyi bir seviyeye geldiğimizi hep birlikte göreceğiz" dedi.

Başyazısında, İslam coğrafyasında yaşanan acı ve gözyaşına da değinen Başkan Mehmet Özhaseki gönüllerin yaralı olduğu bir dönemin yaşandığını belirtti. Başkan Özhaseki, tüm Kayserililerin Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, bayramın ülkemiz ve tüm insanlık için huzura vesile olması temennisinde bulundu.

CİHAN

Yorumlar