Galatasaray yönetimi 'Arena'nın ismini değiştirdi

Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'ın, dün yaptığı 'arena' ismine karşı olduğu açıklamasından sonra Galatasaray yönetimi isim değişikliğine gitti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray yönetimi 'Arena'nın ismini değiştirdi

Galatasaray yönetimi , Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamada "Burası stadyum. Arena değil. Biz arenaya karşıyız. Avrupa'da geçmiş dönemlerde arenalarda ne yaptığını biliyorsunuz. Sözlükten bakarsanız arenanın ne anlama geldiğini görürsünüz. Bu yüzden stadyumlardaki 'arena' isimlerini kaldıracağız." ifadelerini kullanması üzerine Galatasaray yönetimi  Türk Telekom Arena’nın adını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu olarak değiştirdi.

Galatasaray'ın stadının yeni ismi 'Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu' olacak.

Galatasaray Kulübü eski başkanı Ali Tanrıyar’ın vefatı nedeniyle saat 14:00’de düzenlenen törenin ardından Galatasaray Yönetim Kurulu, Başkan Dursun Özbek’in isteği üzerine özel gündem maddesi ile toplandı.

Ve bu zirve sonrasında Türk Telekom Arena’nın isminin değişme kararı alındı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Alper Narman, "Bugün yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısı neticesinde Pazartesi gününden itibaren stadyumumuzun adı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu olacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar