Futbol antrenörlerine yönelik 'bilgi aktarım' toplantısı yapılacak

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Adana Şubesi, üyelerine yölenik 'bilgi aktarım' toplantısı düzenliyor.

Google Haberlere Abone ol
Futbol antrenörlerine yönelik 'bilgi aktarım' toplantısı yapılacak

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Adana Şubesi, üyelerine yölenik 'bilgi aktarım' toplantısı düzenliyor. 12 Şubat tarihinde saat 18.00’de Menderes Spor Salonu toplantı salonunda gerçekleşecek toplantıya, konuşmacı olarak milli takım bölge antrenörlerinden Osman Öngen katılacak.

Futbol Antrenörleri Derneği Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, geleneksel olarak her yıl düzenledikleri bilgi aktarım toplantısına tüm üyelerin katılmasını arzuladıklarını belirtti. Sümer, “Bu tür toplantılarda hem yeni bilgilerin aktarılması sağlanıyor, hem de antrenörler ile aradaki dayanışma, kaynaşma üst seviyeye çıkıyor. Amaç sadece bilgi aktarmak değil. Kaynaşmayı da sağlamak. Bu nedenle tüm üyelerimizin toplantıya katılmasını bekliyoruz.” dedi.

Milli Takım Bölge Antrenörü ve Futbol Federasyonu Eğitim Dairesi’nde kurs hocası Osman Öngen de birliktelik içerisinde bilgi paylaşımını hedeflediklerini kaydederken, “Bu toplantı ile hem bilgi aktarımında bulunacağız, hem de antrenörlerin kendi arasındaki dayanışma, kaynamayı sağlayacağız.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar