Fotoğraf severler FOKUS şenliğinde buluştu

Fotoğraf ve Kültür Sanat Derneği (FOKUS)’un haftalık gerçekleştirdiği fotoğraf etkinliklerinin 128’incisini şenliğe dönüştürdüğü piknikle gerçekleştirdi.FOKUS’un Batı Park piknik alanında düzenlediği 3. FOKUS Şenliği’ne 60’dan...

Google Haberlere Abone ol
Fotoğraf severler FOKUS şenliğinde buluştu

Fotoğraf ve Kültür Sanat Derneği (FOKUS)’un haftalık gerçekleştirdiği fotoğraf etkinliklerinin 128’incisini şenliğe dönüştürdüğü piknikle gerçekleştirdi.

FOKUS’un Batı Park piknik alanında düzenlediği 3. FOKUS Şenliği’ne 60’dan fazla fotoğraf sever katıldı. Pikniğe FOKUS üyeleri ve fotoğraf severler büyük ilgi gösterirken FOKUS Yönetim Kurulu da tam kadro piknikte bulundu.

Etkinliğe katılanlara teşekkür eden FOKUS Yönetim Kurulu Başkanı Emre Bostanoğlu, “Geleneksel hale getirmeyi amaçladığımız FOKUS şenliğinin üçüncüsünü yoğu bir katılımla gerçekleştirdik. Etkinliğimizin gelenekselleştirerek uzun yıllar devam edecek bir kültüre dönüşmesini hedefliyoruz. FOKUS, fotoğraf gezileri ve eğitimleri dışında başka alanlarda da sosyal faaliyetler gerçekleştirmektedir. Bu etkinlikler aramızdaki bağları güçlendirmektedir. Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP) tarafından başvuruları üzerine 8 FOKUS üyesine Lıfe Card ismi verilen fotoğrafçı kartları verildi. FOKUS’a gönderilen kartlar FOKUS Şenliği’nde sahiplerine teslim edildi. 2013 yılında 3 FOKUS üyesi bu kartı almaya hak kazanmıştı.” dedi.

Büyük bir ilgiyle takip edilen FOKUS Fotoğraf etkinliklerine 13 Haziran’da Atakum Belediyesi Eğlence ve Eğitim Merkezi’nde yapılacak olan FOKUS Kısa Film Atölyesi “Yanlış İşler” kısa film gösterimi etkinliği ile yaz tatili verileceği hatırlatan Bostanoğlu, bu tarihe kadar fotoğraf eğitimleri ve sunumlarının devam edileceğini belirti. CİHAN

Yorumlar