Film seti olarak kullandığı ahşap evdeki yangında can verdi

Yapımcı Atiye Rezzan Metin (65), Beykoz'ta film seti olarak da kullandığı iki katlı ahşap evinde çıkan yangında hayatını kaybetti. Söndürme çalışmalarını izleyen Metin'in komşuları, gözyaşlarını tutamadı.Elmalı Köyü Şafak Sokak'ta...

Google Haberlere Abone ol
Film seti olarak kullandığı ahşap evdeki yangında can verdi

Yapımcı Atiye Rezzan Metin (65), Beykoz'ta film seti olarak da kullandığı iki katlı ahşap evinde çıkan yangında hayatını kaybetti. Söndürme çalışmalarını izleyen Metin'in komşuları, gözyaşlarını tutamadı.

Elmalı Köyü Şafak Sokak'ta bulunan iki katlı ahşap evde saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yapımcı Atiye Rezzan Metin'e ait olduğu belirlenen evde alevler kısa sürede tüm binayı sardı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Alevler, itfaiyenin uzun süren uğraşları sonucu kontrol altına alınabildi. Bu arada, evin önündeki lüks cip de yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangının söndürülmesinin ardından eve giren itfaiye ve sağlık ekipleri, evde bir kadın cesedi buldu. Cesedin, 65 yaşındaki evin sahibi Yapımcı Atiye Rezzan Metin'e ait olduğu belirlendi. Metin'in, bu sabah yurt dışından evine döndüğü öğrenildi.

Gerekli incelemenin yapılmasının ardından Metin'in cesedinin morga kaldırılacağı belirtildi. Polisin yangınla ilgili soruşturması sürüyor.

CİHAN

Yorumlar