Filiz’den Pekdoğan’a destek

Eski Doğru Yol Partisi Kırıkkale milletvekili ve AK Parti milletvekili aday adayı Hacı Filiz, yüzlerce taraftarı ile birlikte MHP’ye katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Filiz’den Pekdoğan’a destek

Eski Doğru Yol Partisi Kırıkkale milletvekili ve AK Parti milletvekili aday adayı Hacı Filiz, yüzlerce taraftarı ile birlikte MHP’ye katıldı.

Hükümettin uygulamalarını protesto etmek amacıyla AK Parti’den istifa ettiğini açıklayan Filiz, Pekdoğan’a destek olmak için MHP’ye katıldığını söyledi. 'Filiz-Pekdoğan omuz omuza' sloganları ile MHP seçim bürosuna gelen Hacı Filiz, bir yandan da tüm seçmenlere çağrıda bulunarak, Türkiye’de iktidara tepki göstermenin tek adresinin MHP olduğunu söyledi.

Katılımda ilk konuşmayı yapan MHP Kırıkkale belediye başkan adayı Mustafa Pekdoğan, “Çocukluktan beri şu özlemi çektim, bir gün hep birlikte Kırıkkaleli olacağız. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bu aşırı zor dönemde beraber omuz omuza neticeye gidebilmek için şahsımla beraber olan kardeşlerimiz, ağabeylerimizle beraber olmaktan şeref duyuyorum. Siyaset camiası içerisinde bulunan, 3. dönem Kırıkkale milletvekilliğini yapan Hacı Filiz ağabeyimize hoş geldin diyorum. Ortak değerimiz Kırıkkale olduğunun bilinmesini istiyorum.” dedi.

Programa katılan eski Kırıkkale valisi ve eski Mersin MHP Milletvekili Behiç Çelik de “Kırıkkale’de sayın Pekdoğan’ı yakından izleyen birisi olarak söylüyorum. Burada bir bürokrat olarak bulunduğum için kendisiyle mesaimiz oldu. Sayın Pekdoğan seçildi ve Celal Bayar Parkı'nı mezbelelikten kurtardı. Şu anda da Kırıkkale’nin buluşma noktası.” diye konuştu. Hacı Filiz ise Kırıkkale’nin geleceği için Pekdoğan’a oy verilmesi gerektiğini beyan etti.

CİHAN

Yorumlar