Feza Koleji Başarı Yarışması'na rekor katılım

Samsun Feza Eğitim Kurumları tarafından geleneksel hale gelen 'Başarı Yarışması'na il genelinde yoğun bir katılım yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Feza Koleji Başarı Yarışması'na rekor katılım

Samsun Feza Eğitim Kurumları tarafından geleneksel hale gelen 'Başarı Yarışması'na il genelinde yoğun bir katılım yaşandı. İki gün boyu süren ve 4, 5, 6, 7. ve 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen yarışmada başarı elde edebilmek için 6 bin öğrenci ter döktü.

Feza Eğitim Kurumları Genel Müdürü Nurettin Karabulut, "Düzenlediğimiz başarı yarışmasında ilk 50'ye giren öğrenciler, okulumuzun düzenleyeceği bursluluk yarışmasına girmeye hak kazanmışlardır. Bu sınavda yüzde 10'dan yüzde 100'e kadar indirimle okuma fırsatı yakalayabileceklerdir." dedi. İlk 20'ye giren öğrencilere 20 adet tablet PC'den hediye setlerine varan hediyeler verileceğini belirten Karabulut, aynı zamanda bu öğrencileri yetiştiren öğretmenlerine ve okullarına da çeyrek altından yazıcıya varan değişik hediyeler verileceğini kaydetti. Genel Müdür Nurettin Karabulut, "Sınavların bu kadar yoğun ilgi görmesinin Feza Eğitim Kurumlarının her sene almış olduğu başarılarının bir takdiri olarak görmekteyiz. Her veli çocuğunun iyi bir gelecek ve iyi bir eğitim almasının ne kadar önemli olduğunu bilincindedir. Yoğun katılım veren tüm öğrenci ve velilerimizi teşekkürlerimizi sunar bursluluk yarışmasına girecek olan öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar