Fethiye’nin başkan adayları oylarını kullandı

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Muğla’nın Fethiye ilçesinde belediye başkan adayları oylarını kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Fethiye’nin başkan adayları oylarını kullandı

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Muğla’nın Fethiye ilçesinde belediye başkan adayları oylarını kullandı. Her biri farklı okullarda oy kullanan 4 aday da seçimin Fethiye ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Fethiye’de 99 bin 322 seçmen 334 sandıkta oy kullanmaya başladı. Fethiye Belediye başkanlığı için aday olan isimler de sandık başına giderek oylarını kullandı. Demokrat Parti’nin adayı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, oyunu Yunus Nadi İlköğretim Okulu’nda attı. Eşiyle birlikte sandık başına gelen ve kendisini 4. dönem başkan yapmasını istediği oyunu kullanan Saatcı, sorunsuz bir seçim geçirilmesi temennisinde bulundu.

Seçimlerin Fethiye’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan AK Partili aday Muhsin Eryılmaz da oyunu Karayolları Müdürlüğü hizmet binasında kullandı. Fethiye’nin değişim için kararını sandık başında vereceğini söyleyen Eryılmaz, sandıktan çıkan sonuçların herkes için hayırlı olmasını dileyerek, rakiplerine seçim sürecinde gösterdikleri gayretli çalışmaları için başarılar diledi.

Fethiye Belediyesi için aday olan CHP’li Keramettin Yılmaz da oyunu Ölüdeniz İlköğretim Okulu’nda kullandı. Eşi ile birlikte sandık başına gelen Yılmaz, millet idaresinin bugün sandığa yansıyacağını kaydetti.

MHP’li belediye başkan adayı Mehmet Üyük ise oyunu Çamköy beldesinde Çamköy İlköğretim Okulu’nda kullandı. Yoğun bir seçim sürecinin ardından karar noktasına geldiklerini belirten Üyük, halkın sandık başında gücünü ve iradesini en iyi şekilde göstereceğine inandığını söyledi. CİHAN

Yorumlar