Fethiye'de 23 Nisan, çocuk şenliği ile kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94'üncü yılı Muğla'nın Fethiye ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Fethiye'de 23 Nisan, çocuk şenliği ile kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94'üncü yılı Muğla'nın Fethiye ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında 7'nci Çocuk Şenliği yapılırken, Beşkaza Meydanı'nı dolduran çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94'ncü yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de değişik etkinliklerle kutlanıyor. Beşkaza Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtı önünde gerçekleşen çelenk koyma töreni ile başlayan kutlamalar çocuklara yönelik etkinliklerle devam ediyor. Kutlamalar kapsamında bu yıl 7'ncisi düzenlenen çocuk şenliğinin de açılışı yapıldı. Şenliğe katılan binlerce çocuk Beşkaza Meydanı'nı doldurarak, renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar, meydanda kurulan stant ve oyun alanlarında keyiflerince vakit geçiriyor.

Şenliğe Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve eşi de katıldı. Başkan Saatcı tek tek stantları gezerek vatandaşların bayramını kutladı.
CİHAN

Yorumlar