Fethi Yaşar’a yılın pozitif belediye başkanı ödülü

Radyo Evi Derneği’nin (RADEV) bu yıl 6.düzenlenen ‘Negatifi Pozitife Çevirenler RADEV Ödülleri’ sahiplerini buldu.

Google Haberlere Abone ol
Fethi Yaşar’a yılın pozitif belediye başkanı ödülü

Radyo Evi Derneği’nin (RADEV) bu yıl 6.düzenlenen ‘Negatifi Pozitife Çevirenler RADEV Ödülleri’ sahiplerini buldu.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da ödüllendirildiği programa Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyük Elçilisi Canseyit Tüymebayev, AK Parti Genel Sekteri Haluk İpek, RADEV Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda sanatçı, bürokrat ve davetli katıldı.

    RADEV’in Ankara Litai Otel’de düzenlenen ödül gecesinde Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Erbaş, “Yılın Pozitif Belediye Başkanı Ödülü”nü Yaşar’a takdim etti. RADEV'den aldığı ödülden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, “Radyo her zaman gerekli olduğu gibi bu son günlerde bize daha çok lazım. Seçim sürecinde adayların sesinin vatandaşlara ulaşmasını sağlayarak, projelerini anlatmalarına yardımcı oluyor. Ayıca radyonun televizyondan ayıran diğer bir güzel yanı ise Türk halk ve sanat müziğine daha fazla önem vermesidir. Radyolar vatandaşlarımızın stres atması ve rahatlatması içinde önemli rol oynuyor. Tüm radyo çalışanlarına ve emektarlarına beni yılın pozitif başkanı ödülüne layık gördükleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

    Ödül töreninde siyaset, spor, sanat ve iş camiasından birbirinden değerli birçok isme ödülleri verildi. ‘Yılın Pozitif Siyasetçi Ödülü’ Haluk İpek’e, ‘Yılın Pozitif Büyükelçisi Ödülü’ Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev, ‘Yılın Pozitif TV Kanalı Ödülü’ TRT Türk, ‘Yılın Pozitif Kültür Adamı Ödülü’ ise Halil Uluer’e verildi. CİHAN

Yorumlar