Fethi Yaşar: Yenimahalle insanların konut almada birinci tercihi

Ankara, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle’nin gün geçtikçe değerlendiğini belirterek, insanların konut almada birinci tercihi olduğunu söyledi.    Fethi Yaşar, yeni atanan Yenimahalle Tapu ve Kadastro...

Google Haberlere Abone ol
Fethi Yaşar: Yenimahalle insanların konut almada birinci tercihi

Ankara, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle’nin gün geçtikçe değerlendiğini belirterek, insanların konut almada birinci tercihi olduğunu söyledi.

    Fethi Yaşar, yeni atanan Yenimahalle Tapu ve Kadastro Müdürü İnan Ayyıldız’ı ziyaret etti. Görevinde Ayyıldız’a başarılar dileyen Yaşar, Yenimahalle’de geçtiğimiz dönem yapılan yatırımları da Ayyıldız’a tanıttı.

    Ayyıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yaşar, “Yenimahallemiz gün geçtikçe değerleniyor. İnsanların konut almada birinci tercihi oluyor. Vatandaşın huzuru ve mutluluğu bizim için en önemli sırada. Kentsel dönüşümle gecekondu sahiplerine konforlu bir yaşam sunduk. Bozuk yolları tamir ettirerek asfaltladık ki vatandaş evine çamurla girmesin diye. Biz insanımıza önem veriyoruz. Yenimahalle halkı her şeyin en iyisine layıktır.” diye konuştu.

    Tapusunu almak için müdürlüğe gelen vatandaşlar da Yaşar’a büyük ilgi gösterdi. Yenimahalle’de güvenliğin tam olmasından ve yeşil alanların çokluğundan dolayı Yenimahalle’yi seçtiklerinden bahseden mülk sahipleri, “İşlerimizi halletmek için Yenimahalle’den dışarı çıkmıyoruz bile. Ne ararsak elimizin altında. Başkanımız sayesinde Yenimahalle’de çocuklarımız da gençlerimiz de sosyal bir şekilde büyüyor.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar