FEM-Anafen 'İlk adım' sınavına yoğun katılım

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki FEM-Anafen Dershaneleri'nin düzenlediği ilk adım sınavına, öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
FEM-Anafen 'İlk adım' sınavına yoğun katılım

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki FEM-Anafen Dershaneleri'nin düzenlediği ilk adım sınavına, öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Yüz binlerce öğrenciye üniversite kapılarını açan FEM ve Anafen Dershaneleri'ne daha önce kayıt yaptıran binlerce öğrenci,velileri ile birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren dershane binaları önünde toplandı.

    Öğrencilerin içeri alınması ile birlikte başlayan sınav heyecanı akşam saatlerine kadar devam etti. İlk adım sınavı ile ilgili katılımlarından dolayı öğrencilere ve velilere teşekkür eden FEM-Anafen Gebze Şubeleri Genel Müdürü Hicret Şen, "Her sene olduğu gibi bu yıl da STS sınavımıza büyük katılım oldu. Bu yıl katılımın önceki yıllara göre daha fazla olması bizleri memnun etti. 4-5 Ocak 2014 tarihlerinde düzenlenen STS'ye katılan öğrenciler sınavda gösterdikleri başarıya göre sürpriz hediyeler ve erken kayıt sırasında özel indirimler kazanacaklardır." dedi.

    2013-2014 eğitim öğretim dönemi kayıtlarına 1 Ocak tarihi itibariyle başladıklarını belirten Şen, şöyle devam etti: “Bu kayıtlar, ücretsiz ödüllü sınav ile başlamış oldu. Bu sınavı, Türkiye’nin her tarafında dershanecilik eğitim faaliyeti yürüten kurumlar yapıyor. Bu sınav, öncelikli olarak başarılı, zeki ve fakir olan öğrencilere destek amacıyla yapılıyor. FEM-Anafen Dershaneleri olarak bu sınavlarda, çocuğun başarı durumuna göre yüzde 10 ile yüzde 100 arasında indirimler yapıyoruz. Bu sınavı yapmamızın amacı, başarılı öğrencilere başarı bursu verip onların dershanenin imkanlarından faydalanmasını sağlamaktır.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar