Fatih'li öğrenciler, sağlıklı yaşama dikkat çekmek için pedal çevirdi

Zonguldak Fatih Koleji tarafından 'Sağlıklı Yaşam İçin Sen de Pedal Çevir' etkinliği düzenlendi. Kozlu Sahil Yolu'nda öğrenci ve velilerin birlikte katıldığı 5 kilometrelik bisiklet turu, renkli görüntülere sahne oldu. Polis ekiplerinin...

Google Haberlere Abone ol
Fatih'li öğrenciler, sağlıklı yaşama dikkat çekmek için pedal çevirdi

Zonguldak Fatih Koleji tarafından 'Sağlıklı Yaşam İçin Sen de Pedal Çevir' etkinliği düzenlendi. Kozlu Sahil Yolu'nda öğrenci ve velilerin birlikte katıldığı 5 kilometrelik bisiklet turu, renkli görüntülere sahne oldu.

Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı Zonguldak-Kozlu sahil yolunda babalarıyla birlikte pedal çeviren öğrenciler, sağlıklı yaşamın önemini vurguladı. Fatih Koleji Müdürü Mehmet Sarısoy, sağlıklı yaşam ve obeziteye dikkat çekmek için bütün okul yöneticisi, öğretmen, veliler ve öğrenciler olarak pedal çevirdiklerini belirterek, "Etkinliğimiz çok faydalı oldu. İnsanların ilgisini çekti. Bugün aynı zamanda Anneler Günü. Annelerimiz de bisiklet kullanan çocuklarıyla bir arada oldular. Bu programa katılan bütün velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Öğrenci velisi Halit Demir de ilk kez bir okulun böyle bir etkinliğine şahit odluğunu ifade ederek, bundan sonra sportif faaliyetlere katılacağını kaydetti. Bisiklet gezintisinin kendileri için çok güzel olduğunu anlatan öğrenciler de hem aileleriyle ve öğretmenleriyle birlikte eğlendiklerini hem de spor yaptıklarını ifade etti. Program, öğrencilerin bisiklet parkurunda yarışmaları ve çeşitli etkinliklerle devam etti.

CİHAN

Yorumlar