Fatih'li öğrenciler huzurevini ziyaret etti

Tekirdağ Fatih Koleji 1. sınıf öğrencileri Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi’ni ziyaret etti.Öğretmenleri ile birlikte huzurevinde bulunan yaşlıları ziyaret eden öğrenciler, huzurevi sakinlerinin neşe kaynağı oldu. Öğrenciler, yaşlılarla...

Google Haberlere Abone ol
Fatih'li öğrenciler huzurevini ziyaret etti

Tekirdağ Fatih Koleji 1. sınıf öğrencileri Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi’ni ziyaret etti.

Öğretmenleri ile birlikte huzurevinde bulunan yaşlıları ziyaret eden öğrenciler, huzurevi sakinlerinin neşe kaynağı oldu. Öğrenciler, yaşlılarla sohbet ederek çiçek takdim etti. Minik öğrencilerin ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden yaşlılar, çocukları kendi torunları gibi gördüklerini belirtti.

Minik öğrencilerin, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etmelerinin kendilerini ve huzurevi sakinlerini sevindirdiğini söyleyen Tekirdağ Fatih Koleji Müdürü Yüksel Altın, "Yavrularımızın huzurevi sakinlerini ziyaret etmesi bir sosyal sorumluluk. Eğitimin yanı sıra öğrencilerimize, yaşlılara olan saygı ve sevgiyi aşılamaya çalışıyoruz. Bu ziyaretleri sık sık yapmak gerekiyor." dedi. Ziyaret, yaşlıların el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği sergiyi gezerek son buldu.

CİHAN

Yorumlar