Fatih Koleji Tübitak bölge finallerinde

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Fatih Koleji öğrencileri, bu yıl 45'incisi düzenlenecek olan 45.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Koleji Tübitak bölge finallerinde

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Fatih Koleji öğrencileri, bu yıl 45'incisi düzenlenecek olan 45. Tübitak Ortaöğretim Öğrencileri Arası Proje Yarışması Bölge Finalleri'nde uygulamalı fizik alanında finale kaldı.

17- 20 Mart 2014 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ankara’da düzenlenecek Ankara bölgesinde yüzlerce öğrenci projelerini sergileyerek jürilerden geçer not almaya çalışacak. Yarışmanın ödül töreni 21 Mart'ta yapılacak. Fatih Koleji proje koordinatörü Zafer Türkmen, ulusal ve uluslararası yarışmalarda bu yıl çıtayı daha da yükselttiklerini, şimdiden ulusal ve uluslararası arenadaki pek çok yarışmada Türkiye'yi ve bölgeyi temsil etme hakkını elde ettiklerini söyledi.

Fatih Koleji Müdürü Ahmet arıkçı ise "Öğrencilerimiz bu yıl Avrupa ,Amerika ,Asya'dan yarışmalara başvurarak finalist olmak için mücadele ediyor. Şimdiden Tübitak bölge , Kazakistan İnfomatrix ve Azerbaycan inepoeurasia yarışmalarında finalist olmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizin yarışmalarda madalyayla dönmesini temenni ediyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar