Fatih Koleji futbolda Sakarya birincisi oldu

Sakarya Fatih Koleji, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün okullar arası futbol müsabakaları küçük erkekler kategorisinde Sakarya 1.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Koleji futbolda Sakarya birincisi oldu

Sakarya Fatih Koleji, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün okullar arası futbol müsabakaları küçük erkekler kategorisinde Sakarya 1.si oldu.

Sakarya Fatih Koleji futbol takımı Sakarya il birinciliği final maçında Teketaban Ortaokulu'nu 2-1 yenerek turnuvada namağlup olarak mutlu sona ulaştı. Okulun birincilik kupasını Karapürçek İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Doğramacı verdi. Okul Müdürü Bayram Yayla, daha önce basketbolda küçüklerde Sakarya 1'ncisi, yıldızlarda Sakarya 3'ncüsü olduklarını belirterek, “Atletizmde öğrencilerimiz bireysel birçok derece aldı, takım halinde il 4'ncüsü olduk. Bunun dışında şiir, resim, kompozisyon, proje ve olimpiyat alanında da birçok başarıya imza attık. Sporun, sanatın, bilimin fatihi olma yolunda gayret eden öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar