'EXPO 2016'ya Doğru Antalya' fotoğraf yarışması düzenlenecek

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) her yıl düzenlediği geleneksel Hasan Özkay Fotoğraf Yarışması içerisinde 'EXPO 2016’ya Doğru Antalya' adlı ödüllü yeni bir yarışma düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol
'EXPO 2016'ya Doğru Antalya' fotoğraf yarışması düzenlenecek

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) her yıl düzenlediği geleneksel Hasan Özkay Fotoğraf Yarışması içerisinde 'EXPO 2016’ya Doğru Antalya' adlı ödüllü yeni bir yarışma düzenlenecek. Bu kategoride gazetecilerin EXPO 2016 Antalya ile kent dokusunu içeren konulu fotoğrafları yarışacak.

    AGC’nin önerisi ile yapılacak yarışma, EXPO 2016 Antalya’nın açılacağı 2016 yılına kadar, 3 yıl boyunca yapılacak. Cemiyetin EXPO 2016 Konseyi üyesi olduğuna dikkat çeken AGC Başkanı Mevlüt Yeni, “Yarışmanın EXPO 2016’ya Doğru Antalya kategorisi ile meslektaşlarımızın kentimizde düzenlenecek olan ülkemizin kazanılmış en büyük uluslararası organizasyonuna daha yoğunlaşmalarını amaçlıyoruz.” dedi.

    EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay da, düzenlenecek yarışma ile kamuoyundaki EXPO 2016 Antalya algısının yükselmesine katkı konacağını söyledi. Gülay, yarışmada ödül kazanacak gazeteciye, AGC yönetimi ile belirleyecekleri ayni bir ödül vereceklerini açıkladı. CİHAN

Yorumlar