Evi yanan aileye belediyeden yardım eli

Geçen hafta Şehit Cengiz Topel Mahallesi’nde tek katlı müstakil bir evde ikamet eden Güleç ailesine yaşadıkları yangın felaketinin ardından Ankara Mamak Belediyesi sahip çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Evi yanan aileye belediyeden yardım eli

Geçen hafta Şehit Cengiz Topel Mahallesi’nde tek katlı müstakil bir evde ikamet eden Güleç ailesine yaşadıkları yangın felaketinin ardından Ankara Mamak Belediyesi sahip çıktı. Aileyi ziyaret eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Mesut Akgül, aileye belediye olarak gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Belediye ekipleri, neredeyse tüm eşyaları yanan ve evi hasar gören ailenin badana ve boyasının yapılması ve ev eşyalarının değiştirilmesi işlerini üstlendi. Ailenin ihtiyaçlarının karşılanması için talimat veren Akgül, aileyi kış aylarında zor durumda bırakmayacaklarını dile getirdi. Ailenin temel ihtiyaçlarının karşılanması doğrultusunda gayret edeceklerini kaydeden Akgül, “Belediye olarak zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım etmek boynumuzun borcudur. Belediye olarak gerekli yardımı yapacağız. Ailemize geçmiş olsun.” dedi.
CİHAN

Yorumlar