Eve giren hırsız hem altınları hem kürdanlıkları çaldı

Bursa’da, bir eve giren kimliği belirsiz bir kişi, evdeki altınlar yanı sıra kürdanlık, çay tabakları, şekerlik gibi önüne ne çıktıysa alıp kaçtı.

Google Haberlere Abone ol
Eve giren hırsız hem altınları hem kürdanlıkları çaldı

Bursa’da, bir eve giren kimliği belirsiz bir kişi, evdeki altınlar yanı sıra kürdanlık, çay tabakları, şekerlik gibi önüne ne çıktıysa alıp kaçtı. Ev sahibinin müracaatı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Osmangazi ilçesinde ikamet eden M.H.D.’nin evine giren kimliği henüz belirlenemeyen hırsız, mutfak malzemeleri ile ziynet eşyalarını çaldı. M.H.D., evde yaptığı incelemede, tamamı 900 ayar gümüş olan bir adet düz çizgili tepsi-sütlük- şekerlik-demlik ve çaydanlıktan oluşan çay takımı, bir adet büyük boy desensiz sigara kutusu, bir adet büyük boy düz desenli ayaklı tabak ile çok sayıda mutfak malzemesinin çalındığını fark etti. Polise müracaat eden ev sahibi M.H.D., evine giren kişi ya da kişilerin vazo, çay tepsisi, on iki adet desenli çay tabağı, altı adet düz desenli çay tabağı, bir adet dantel oymalı desenli peçetelik, kül tablası, limonluk, şamdanlık, kara biberlik ile kürdanlığın da çalındığını söyledi.

M.H.D., 8 adet kol saatini çalan hırsızlık zanlılarının çok sayıda ziynet eşyasını da aldığını kaydetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar