Evden 2 kamyon çöp çıkarıldı

Mersin'de Akdeniz Belediyesi ekipleri tarafından bir evden 2 kamyon çöp çıkarıldı. Aynı evin içindeki çöplerin geçen yılda boşaltıldığı bildirildi. Akdeniz Belediyesi ekipleri geçen yıl temizlik ve ilaçlama yaptıkları Mesudiye Mahallesi...

Google Haberlere Abone ol
Evden 2 kamyon çöp çıkarıldı

Mersin'de Akdeniz Belediyesi ekipleri tarafından bir evden 2 kamyon çöp çıkarıldı. Aynı evin içindeki çöplerin geçen yılda boşaltıldığı bildirildi.

Akdeniz Belediyesi ekipleri geçen yıl temizlik ve ilaçlama yaptıkları Mesudiye Mahallesi 5111 Sokak'taki bir evden tekrar kötü kokular yükselmesi üzerine harekete geçti. Halk arasında “Çöp Ev” olarak tabir edilen eve, Akdeniz Belediyesi Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Nimet T. adlı kadına ait evde inceleme yapan ekipler, ambalaj atıklarının ve evsel atıkların biriktirildiğini tespit etti. Çevreye yaydığı kötü kokuların yanı sıra fare, böcek ve diğer zararlı haşerelerin yuvası haline gelmiş olan evde çalışmalarına başlayan Temizlik İşleri ekipleri, yaklaşık 2 kamyon atığı bertaraf etti, ancak ev sahibinin kişisel eşyalarına zarar verilmedi. Evin tamamen temizlenmesinin ardından ilaçlama yapan ekipler, yasal çerçevede ev sahibine de gerekli ikazları yaptı.

CİHAN

Yorumlar