Evde sağlık hizmetleri 10 bin hastaya ulaştı

Bursa Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi, 2010 yılından bu yana 10 bin hastaya ulaştı.Bursa Kamu Hastaneleri Genel Sekreterlik Binası Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, evde sağlık hizmetlerinin çalışmaları ele alındı....

Google Haberlere Abone ol
Evde sağlık hizmetleri 10 bin hastaya ulaştı

Bursa Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi, 2010 yılından bu yana 10 bin hastaya ulaştı.

Bursa Kamu Hastaneleri Genel Sekreterlik Binası Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, evde sağlık hizmetlerinin çalışmaları ele alındı. 16 yönetici ve 60 evde sağlık hizmeti personelinin katıldığı toplantıda, hasta ve hasta yakınlarından gelen problemler değerlendirildi, daha iyi hizmet verilebilmesi için neler yapılması gerektiği konuşuldu.

Bursa Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Ahmet Altıner, Bursa Halk Sağlığı Şube Müdürü Dr. M. Veysel Seyitoğlu ve Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Ayşe Nuray Tosun katıldı. Dr. Ayşe Nuray Tosun, 2010 yılında kurulan Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi'nin 1 toplum sağlığı merkezi, 18 devlet, 3 ilçe hastanesi ve 3 ağız ve diş sağlığı merkezi olmak üzere 25 birimle hizmete devam ettiklerini, 2014 Haziran ayı itibariyle 5 bin 526 aktif hastaya hizmet verdiklerini dile getirdi.

Sağlık personelinin karşılaştığı sorunlara dikkat çeken Dr. Tosun, hasta ve hasta yakınlarına daha iyi hizmet verebilmek için tüm birimlerin koordineli çalışması gerektiğini ifade etti.

CİHAN

Yorumlar