Evde kendine zarar veriyor dedikleri kadının evi boş çıktı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kendisine zarar verdiği iddiası ile mahalle halkı polis, ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Google Haberlere Abone ol
Evde kendine zarar veriyor dedikleri kadının evi boş çıktı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kendisine zarar verdiği iddiası ile mahalle halkı polis, ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kapıyı kırarak eve giren ekipler, evin boş olduğunu anlayınca hazırladıkları tutanakların ardından mahalleden ayrıldı.

    Olay Ereğli’ye bağlı Potbaşı Mahallesi Güzelyuva Sitesi 5. Blok'ta meydana geldi. Eşi şehir dışında olan N.K. isimli kadının kendisine zarar verdiğini düşünen bazı mahalle sakini, duydukları sesler üzerine polis, ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Mahalleye gelen ekipler, 5. katta oturan kadının evinin kapısını çaldı. Kapının açılmaması ile birlikte savcının talimatı ile kapı Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince kırıldı. Evde araştırma yapan ekipler, N.K. isimli kadının evde olmadığını tespit etti. Ekipler hazırladıkları tutanağın ardından mahalleden ayrılırken, polis ihbarı yapan kişiye ulaşmak için çalışma başlattı.
CİHAN

Yorumlar