ETSO: Türk Milleti’nin başı sağolsun, büyük bir acı yaşıyoruz

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, dün Manisa’nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen faciada hayatını kaybeden 205 işçinin derin acısını yaşadıklarını belirtti. 'Türk Milleti’nin...

Google Haberlere Abone ol
ETSO: Türk Milleti’nin başı sağolsun, büyük bir acı yaşıyoruz

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, dün Manisa’nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen faciada hayatını kaybeden 205 işçinin derin acısını yaşadıklarını belirtti.

'Türk Milleti’nin başı sağolsun, büyük bir acı yaşıyoruz' diyen ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, "Olayın yaşandığı andan itibaren yüreklerimiz hep orada bulunan işçi kardeşlerimiz için attı. Ancak maalesef ülkemizi yasa boğan o kötü haberle, 200’den fazla insanımızın hayatını kaybettiğini öğrendik. Tek duamız; bu sayının daha fazla artmaması. Üyelerimiz, meclisimiz ve yönetim kurulumuz adına, faciada hayatını kaybeden maden işçilerimizin ailelerinin acılarını paylaşıyoruz. Ölen işçilere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı işçi kardeşlerimize de Allah’tan acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağolsun." açıklamasında bulundu.

CİHAN

Yorumlar