ESOB başkan adayı Güler: Göreve geldiğimizde herkesi kucaklayacağız

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) başkan adayı Hacı Eyüb Güler, göreve seçildiği takdirde, farklı bir yöneticilik anlayışıyla, kimseye ayrım yapmadan, herkesi kucaklayan bir politika izleyeceklerini belirterek, “Çünkü,...

Google Haberlere Abone ol
ESOB başkan adayı Güler: Göreve geldiğimizde herkesi kucaklayacağız

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) başkan adayı Hacı Eyüb Güler, göreve seçildiği takdirde, farklı bir yöneticilik anlayışıyla, kimseye ayrım yapmadan, herkesi kucaklayan bir politika izleyeceklerini belirterek, “Çünkü, esnaf ve sanatkarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz, çözüm reçetemizle göreve talibiz.” dedi.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Kurulu öncesi adaylığını açıklayarak seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Samsun Bakkallar Odası Başkanı Hacı Eyüb Güler, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan adaylığı sürecinde yaptıkları ziyaretlerde hizmet anlayışlarını delegelerle paylaştığını ifade eden Eyüb Güler, “Ziyaretlerimizde delegelerimizin şahsıma gösterdiği teveccüh beni çok mutlu ediyor. Her gittiğimiz yerde delegelerimiz, esnafımız bizi bağrına bastı. Gördüğüm ilgi hizmet yolunda beni daha da heyecanlandırıyor. Bizler, herkese ulaşmak ve herkesi kucaklayan bir anlayışla hizmet etmek için yola çıktık. Ben 25 yıldır bu kutsal camianın içerisindeyim. Bu zamana kadar hiçbir beklentim olmadan camiama hizmet ettim ve etmeye de devam edeceğim.” dedi.

“PROJELERİMİZİ SAMSUN GURURLA İZLEYECEK”

Başkan seçildiği takdirde yapacakları projeleri de Murzioğlu ile paylaşan Güler, “Bu onurlu görevi Allah bana nasip ederse bundan önce olduğu gibi bundan sonra da makam kapılarımız, gönül kapılarımız sonuna kadar açık olacak. “Ben” değil, “Biz” olacağız. Fikirlerimizi, projelerimizi her zaman üyelerimizle paylaşarak adım atacağız. Kuracağımız proje ekibimizle şehrimize, üyelerimize katkı sağlayacak çalışmalar önceliğimiz olacak. Çünkü yaşadığımız şehre katkı sağlamak bizler için asli sorumluluktur. Bunun bilinciyle şehrimizin en büyük sivil toplum örgütlerinden Samsun Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere tüm kesimlerle gönül bağı kurarak, ortak çalışmalar yürüteceğiz. Bizler esnafımızın, camiamızın sorunlarını da reçetesini de çok iyi biliyoruz. Eminim ki; projelerimizi ve yapacağımız çalışmaları Samsun gururla izleyecek.” diye konuştu.

MURZİOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Esnaf ve sanatkarımızın yakından tanıdığı Eyüb Güler başkanımızın bu zamana kadar yaptığı hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Samsun’a ve camiasına hizmetlerini sürdürerek, başkanlık yarışında başarılar diliyorum.” diye ifade etti.

CİHAN

Yorumlar