Eşlerden sonra en çok çocuklar takip ettiriliyor

Adana’nın ilk dedektiflerinden M. Yaşar Aksoy, kendilerine gelen taleplerin en çok eş ve çocuk takibi olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Eşlerden sonra en çok çocuklar takip ettiriliyor

Adana’nın ilk dedektiflerinden M. Yaşar Aksoy, kendilerine gelen taleplerin en çok eş ve çocuk takibi olduğunu söyledi.

Emekli istihbaratçı olan Aksoy, “Bize eş takibinin ardından en fazla çocuk takibi isteği geliyor. Aileler son yıllarda uyuşturucu ve kötü arkadaş endişesiyle eve geç gelen veya ne yaptığını bilmediği çocuklarını takip ettiriyor. Aileler takibin ardından riskli durumlarda çocuklarıyla konuşup sorunu çözebiliyor. Ayrıca adres tespiti, şantaj araştırma, dolandırıcılık, iz bulma gibi taleplerde en çok yapılan başvurular arasında yer alıyor.” dedi.

Yıllarca emniyet müdürlüğü istihbarat bölümünde çalıştıktan sonra emekliye ayrılan M. Yaşar Aksoy, Adana’yı ilk defa 5 yıl önce dedektifle tanıştırdı. Severek yaptığı işi sivil hayatında da başarıyla sürdüren Aksoy, bilgi ve birikimini Kompetan Özel Araştırma bürosu adı altında yürüterek her türlü takip ve araştırma işini yapıyor. Özel dedektiflik araştırma ve danışma hizmetleri olarak etik kurallarına bağlı kalmak kaydıyla ihtiyaç sahiplerine hizmet sunan M. Yaşar Aksoy, gelişen dünya ile birlikte güven duygusundaki azalma sonucu dedektifliğe ilginin arttığını belirtti. Aksoy, “Bize en çok evlilik öncesi ve evlilik sonrası takip ve araştırma başvuruları yapılıyor.” diye konuştu.

DEDEKTİFLİĞE İLGİ HER GEÇEN YIL DAHA DA ARTIYOR
Uzman dedektif Aksoy, kendilerine gelen taleplerin en çok eş takibi olduğunu söyleyerek dedektifliğin bir anda sıçrama yaptığını kaydetti. Ailelerin çocuklularını takip ettirme konusunda çok hassas olduklarını anlatan Aksoy şunları söyledi: “Bize eş takibinin ardından en fazla çocuk takibi üzerine geliyor. Aileler son yıllarda uyuşturucu ve kötü arkadaş endişesiyle eve geç gelen veya ne yaptığını bilmediği çocuklarını takip ettiriyor. Aileler takibin ardından riskli durumlarda çocuklarıyla konuşup sorunu çözebiliyor. Ayrıca adres tespiti, şantaj araştırma, dolandırıcılık, iz bulma gibi taleplerde en çok yapılan başvurular arasında yer alıyor.” ifadesini kullandı.
CİHAN

Yorumlar