Eskişehir'de 4 öğrencinin parası bıçakla gasp edildi

Eskişehir’de 3 ayrı olayda 4 öğrenci bıçakla gasp edildi. İhbarlar üzerine kameralardan belirlenen şüpheli, beşinci gasp yaşanmadan yakalandı. Filmlere konu olabilecek öğrencilere yönelik bıçaklı gasp olayı şehrin en kalabalık bölgelerinden...

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir'de 4 öğrencinin parası bıçakla gasp edildi

Eskişehir’de 3 ayrı olayda 4 öğrenci bıçakla gasp edildi. İhbarlar üzerine kameralardan belirlenen şüpheli, beşinci gasp yaşanmadan yakalandı.

Filmlere konu olabilecek öğrencilere yönelik bıçaklı gasp olayı şehrin en kalabalık bölgelerinden olan Yenibağlar Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Yenibağlar Mahallesinde önceki gün gündüz vakti üç farklı olayda öğrenci oldukları öğrenilen H.C. A. (17),H.Ş. (24), A.S. (24), H.B.(17), paraları 2,5 buçuk saat içinde bıçak zoruyla gasp edildi. Şüpheli, Yenibağlar Mahallesi’nde birbirine yakın farklı sokakta meydana gelen olayda, ilk önce 14.30’da bir öğrencinin, 15.00’te iki öğrencinin, saat 17.00’de de başka bir öğrencinin paralarını bıçak zoruyla sokakta gasp ederek kayıplara karıştı. Bıçaklı gasp mağdurları yaşadıkları durumu polise bildirdi. Aynı mahalleden ve birbirine yakın sokaktan ardı ardına gelen 3 ihbarı değerlendiren polis ekipleri, öncelikle paraları alınan öğrencilerden kendilerini gasp eden şahsın eşkâlini aldı. Ardından olayın yaşadığı Yenibağlar Mahallesi’ndeki ayrı sokaklarda arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı. Olayların yaşandığı yerlerdeki ev ve işyerlerinin güvenlik kameraları incelemeye alındı. Olayı gerçekleştirilen şahıs belirlendi ve operasyon yapıldı. Şüpheli M.E.Ü. kısa sürede yakalandı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne götürülen M.E. Ü. ifadesinin akabinde adliyeye sevk edildi. Şüphelinin uyuşturucu almak için gasp olaylarını gerçekleştirdiği iddia edildi.

CİHAN

Yorumlar