Eskişehir Odunpazarı Belediyesi hızlı başladı

Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi yeni döneme hızlı başladı. Belediye Odunpazarı bölgesini içine alan 8 alanda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir Odunpazarı Belediyesi hızlı başladı

Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi yeni döneme hızlı başladı. Belediye Odunpazarı bölgesini içine alan 8 alanda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Çalışmalardan vatandaşlarda oldukça memnun.

Eskişehir Merkez Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeni döneme hızlı bir başlangıç yaptı. Odunpazarı bölgesinin tamamını içine alan çalışmalar kapsamında bir yandan yol yapım ve onarım çalışmaları gerçekleştiren ekipler, diğer yandan park ve yeşil alanları kent halkının hizmetine sunmak için yoğun bir çaba sarf ediyor.

Özellikle ulaşımda yaşanan sorunları gidermek için yol yapım ve onarım çalışmalarına büyük önem veren Fen İşleri ekipleri Emek, 71 Evler ve Deliklitaş mahalleleri içerisinde yer alan 8 bölgede hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Vatandaşlar tarafından da büyük beğeni ile karşılanan çalışmalar sonunda sorunlu olan bölgeleri asfalt ve kilitli taş çalışmaları ile yenileyen ekipler, mevcut sorunları ortadan kaldırıyor.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada belirlenen program kapsamında üst yapı çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini vurgulayan Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, mevcut sorunların giderilmesi için tüm ekiplerin yoğun bir çalışma programı izlediğini ifade ettiler. CİHAN

Yorumlar