Eskişehir emniyetinde iki müdüre on günde ikinci görevlendirme

Eskişehir emniyetinde iki müdürün ongünde ikinci kez görev yeri değiştirildi. Önceki hafta İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki görevinden alınarak Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne öğretmen olarak atanan il emniyet müdür yardımcıları Mustafa Aygün ve Suat.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir emniyetinde iki müdüre on günde ikinci görevlendirme

Eskişehir emniyetinde iki müdürün ongünde ikinci kez görev yeri değiştirildi. Önceki hafta İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki görevinden alınarak Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne öğretmen olarak atanan il emniyet müdür yardımcıları Mustafa Aygün ve Suat Kural, şimdi de farklı illere atandı.

On gün önce Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde öğretmen olarak görevlendirilen Aygün ve Kural’la ilgili bir hafta sonra yeni bir gelişme yaşandı. Aygün ve Kural, Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ndeki görevlerinden alınarak farklı illere görevlendirildi. Aygün Mersin Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanırken, Kural ise Samsun Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Emniyette, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ardından başlayan görevden almalar sürüyor. Büyük yolsuzluk operasyonu akabinde Türkiye'nin birçok şehrinde emniyet müdürlüklerinde yaşanan görevden almalara Eskişehir de eklendi. Eskişehir emniyetinde görevden alınan polis sayısı 16’ya yükselirken, iki il emniyet müdür yardımcısının on günde ikinci kez görev yeri değiştirildi.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde görevli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Aygün ve Suat Kural, 22 Ocak 2014 günü görevlerinden alındı. Yaklaşık üç yıldan bu yana il emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Aygün, bu görevinden önce Eskişehir İstihbarat Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. 2. sınıf emniyet müdürü olan Aygün, halihazırda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden (KOM) sorumlu il emniyet müdür yardımcısı görevini yürütüyordu. Aygün’ün, daha önce de Güvenlik, istihbarat ve Terörle Mücadele (TEM) şubelerinden sorumlu müdür yardımcısı olarak görev yapmıştı. 2. sınıf emniyet müdürü olan Suat Kural da Pasaport ve Yabancılar Şube Müdürlüğü’nden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu. Kural da daha önce de il emniyet müdürlüğü personel şube müdürü olarak görev yapmıştı. Aygün ve Kural, 22 Ocak’taki görevden almalarının akabinde Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi’nde eğitmen olarak görevlendirildi. Fakat Aygün ve Kural’ın Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ndeki bu görevleri de uzun sürmedi. Aygün ve Kural, şimdi de İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla 10 gün önceki ilk görevlendirmenin ardından farklı illere atandı. Aygün, Mersin Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanırken, Kural ise Samsun Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

CİHAN

Yorumlar