Eski bakan Yıldırım'dan Göğebakan ailesine taziye ziyareti

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, hayatını kaybeden Murat Göğebakan'nın bulunduğu hastaneye gelerek yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Yıldırım, Göğebakan'ın kısa hayatına sığdırdığı memleket...

Google Haberlere Abone ol
Eski bakan Yıldırım'dan Göğebakan ailesine taziye ziyareti

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, hayatını kaybeden Murat Göğebakan'nın bulunduğu hastaneye gelerek yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Yıldırım, Göğebakan'ın kısa hayatına sığdırdığı memleket sevgisini gelecek nesillere taşımanın önemli olacağının altını çizdi.

Bağcılar'daki Medipol Hastanesi'ne gelen Yıldırım'ı, Göğebakan'ın sanatçı arkadaşı Feridun Özdemir, kardeşi Feridun ve oğlu Bülent Göğebakan karşıladı. Sanatçının yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileyen Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada "Murat kardeşimizi çok özleyeceğiz, mekanı cennet olsun." dedi. Başbakan'ında Göğebakan'ı evinde ziyaret ettiğinde kendisinin de orada olduğunu belirten Yıldırım, yarın yapılacak cenaze törenine Başbakan'ında katılacağını belirtti.

Her canlının ölümü tadacağını, yaşanan olayın mukadderat olduğunu hatırlatan Yıldırım, "Bize düşen onun hatıralarını yaşatmaktır. Onun bu genç ömrüne sığdırdığı önemli eserleri, memleket sevgisini gelecek nesillere taşımak olmalıdır. Başımız sağolsun, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar