Eşinin katıl zanlısı Ali G.’nin yargılanmasına devam edildi

Eşi Fethiye G.’yi sokak ortasında 11 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Ali G.

Google Haberlere Abone ol
Eşinin katıl zanlısı Ali G.’nin yargılanmasına devam edildi

Eşi Fethiye G.’yi sokak ortasında 11 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Ali G.’nin yargılanmasına, Manisa 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Davaya tutuklu sanık Ali G., Fethiye G.'nin yakınları, tarafların avukatları ve Kadın Cinayetlerini Önleyeceğiz Platformu üyeleri katıldı.

Son savunması sorulan sanık Ali G., daha öncekileri tekrarladığını söyledi. Fethiye G.'nin yakınları ise sanığın en ağır cezaya çarptırılmasını istedi. Mütalaasını bildiren savcı, ağırlaştırılmış müebbet hapis talep etti. Mahkeme başkanı, duruşmayı karar için 23 Aralık 2013'e erteledi.

Duruşmadan sonra Kadın Cinayetlerini Önleyeceğiz Platformu üyeleri adına basın açıklaması yapan Sanem Deniz Kural, sanığın ortaya somut delil koymadan, aldatma iddiasının arkasına sığınmaya çalıştığını söyledi. Kural, “Savcı, sanığın iddiası olan aldatmanın boşanma nedeni olabileceğini, öldürme gerekçesi sayılamayacağını bildirerek, ağır tahrik indiriminden yararlandırılmamasını istedi. Bizler savcının talebinin arkasındayız.” dedi. Fethiye G.’nin annesi Azime Tarhan, gözyaşı dökerek, içinin kan ağladığını söyledi. Kız kardeşi Nuran Göksu da sanığa en ağır cezanın verilmesini istedi. CİHAN

Yorumlar