Eşini tabancayla öldürüp polisi aradı

Mersin'de bir kişi ormanlık alana götürdüğü eşini öldürdükten sonra 'eşimi öldürdüm gelin beni alın' diyerek 155 polis imdat telefonunun aradı.

Google Haberlere Abone ol
Eşini tabancayla öldürüp polisi aradı

Mersin'de bir kişi ormanlık alana götürdüğü eşini öldürdükten sonra 'eşimi öldürdüm gelin beni alın' diyerek 155 polis imdat telefonunun aradı. Olay yerine gelen polisler şahsı cesedin başında elindeki tabanca ile birlikte yakaladı. Katil zanlısı hastaneye götürülürken "Sebep olanlar utansın aldatıldım." dedi.

Gaziantep'te yaşayan M.Ç.(39), bir süre önce ayrı yaşamaya başladığı eşi A.Ç. (19) ile barışmak için Mersin'e geldi. Hediyeler alan M.Ç. barda çalıştığını öne sürdüğü eşini konuşmak için merkez Toroslar İlçesi Çukurkeşlik Köyü girişindeki ormanlık alana götürdü. Burada yaşanan tartışma sonucu M.Ç. eşini tabanca ile vurarak öldürdü. Cinayet olayından sonra M.Ç., 155 polis imdat telefonunu arayarak eşini öldürdüğünü söyledi. Olay yerine gelen polisler M.Ç.'yi elindeki suç aleti tabanca ile birlikte yakaladı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset, otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Sağlık kontrolü için Devlet Hastanesi'ne getirilen M.Ç. ise "Çekin çekin iyi çekinki ölümüne sebep olan insan utansın. Öldürmek için vurmadım. Aldatıldım. Beynini yıkadılar." diye konuştu.

    M.Ç daha sonra jandarma ekiplerine teslim edildi.

CİHAN

Yorumlar