Eşi ayrılmak isteyen damat dehşet saçtı

Çorum'da eşi ayrılmak isteyen Eren Bozkurt (27) kayın validesini öldürdü, kayın pederini yaraladı.

Google Haberlere Abone ol
Eşi ayrılmak isteyen damat dehşet saçtı

Çorum'da eşi ayrılmak isteyen Eren Bozkurt (27) kayın validesini öldürdü, kayın pederini yaraladı.

Merkeze bağlı Acıpınar köyünde meydana gelen olayda; Eren Bozkurt, kendisinden boşanmak isteyen eşinin ailesi ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bozkurt, üzerinde bulundurduğu silahla kayın validesi Mercan Şahan (52) ile kayın pederi Muharrem Şahan'a (54) kurşun yağdırdı. Silah seslerini duyan komşular, durumu hemen 112 Acil sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kayın valide Mercan Şahan'ın öldüğünü tespit ederken, Muharrem Şahan ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mercan Şahan'ın cenazesi, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Muharrem Şahan'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

İddiaya göre, 1 çocuk babası Eren Bozkurt'un eşinin ayrılmak istediği, bu nedenle olaydan kayın validesi ve kayın pederini sorumlu tuttuğu ve ayrılmak istemediği öğrenildi. Bozkurt'un, kayın validesi ve kayın pederi ile bundan dolayı uzu süredir tartıştığı iddia edildi.





CİHAN

Yorumlar