Erzurum'da trafik kazasında aynı aileden 5 kişi öldü

Erzurum'un Karayazı ilçesi Kopal beldesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre biri kadın 5 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.Karayazı- Kopal karayolunda meydana geldi. Karaçoban Belediyesi'nde işçi olarak çalışan Aslan Çabuk...

Google Haberlere Abone ol
Erzurum'da trafik kazasında aynı aileden 5 kişi öldü

Erzurum'un Karayazı ilçesi Kopal beldesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre biri kadın 5 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Karayazı- Kopal karayolunda meydana geldi. Karaçoban Belediyesi'nde işçi olarak çalışan Aslan Çabuk yönetimindeki otomobil ile karşı yönden seyretmekte olan Abdullah Aslan idaresindeki otomobil, Kopal girişinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada Abdullah Aslan (43), Bahar Aslan (13) ile biri kadın 5 kişi olay yerinde öldü.

Yaralanan 6 kişi ise ambulanslar ile ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Abdullah Aslan'ın Almanya'da gurbetçi olarak çalıştığı ve ailesiyle Karaçoban'a akraba ziyaretine geldiği belirtildi.

İlçe devlet hastanesi morguna kaldırılan cesetlerin kimlik tespitine başlandı. Olay yerinde araç içerisinde sıkışarak ölen ve kimliği henüz belirlenemeyen kadın yolcunun Erzurum'dan sevk edilen sivil savunma arama kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldığı belirtildi. CİHAN

Yorumlar