Ergin Koleji, SEPTO Olimpiyatları'nda 3 dalda finale çıktı

Yozgat Özel Ergin Koleji Sanat Kulübü öğrencileri bu yıl 8’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Sanat Organizasyonu olan Sanat Eğitimi Proje Tasarım Organizasyonu (SEPTO) olimpiyatlarında drama, resim ve pandomim kategorilerinde finale çıktı....

Google Haberlere Abone ol
Ergin Koleji, SEPTO Olimpiyatları'nda 3 dalda finale çıktı

Yozgat Özel Ergin Koleji Sanat Kulübü öğrencileri bu yıl 8’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Sanat Organizasyonu olan Sanat Eğitimi Proje Tasarım Organizasyonu (SEPTO) olimpiyatlarında drama, resim ve pandomim kategorilerinde finale çıktı. 5 branştan üçünde finalist olan 11 öğrenci 17 Mayıs Cumartesi günü İzmir’de düzenlenecek SEPTO Olimpiyatı'na katılarak Yozgat'ı temsil edecek.

    Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker yaptığı açıklamada, Yozgat’ın eğitmine 17 yıldır büyük katkı sağlayan ve sosyal okulu olan Ergin Kolejinin İli her yönüyle temsil ettiğini belirti.

    Köker, "Bu yıl 8.si düzenlenecek olan SEPTO organizasyonuna beş dalda müracaatta bulunduk 3 branşta final oynamaya hak kazandık. İnşallah inanıyoruz ki öğrencilerimiz İzmir’den ödülle döneceklerdir. Okulumuz SBS ve TEOG verilerine göre Yozgat’ın en başarılı okulu olmanın yanın da spor alanında ve kulüp faaliyetleri sayesinde sanatsal organizasyonlarda da bir çok başarıya imza attı. Bu vesile ile uluslararası bir organizasyonda okulumuzu ve Yozgatımızı temsil etme fırsatı veren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar